Wij zijn Autorijschool Seven

Hoi! Leuk dat je de moeite neemt om onze website te bezoeken en zo te kijken naar wat Autorijschool Seven voor jou kan betekenen. Wij zijn een rijschool die vooral actief is in de omgeving van Alphen aan de Rijn, Hoofddorp en Voorhout. Als jij bij ons wilt gaan lessen, begin je met een proefles. Een soort kennismaking tussen jou en je toekomstige instructeur. Tijdens deze les kun je kijken of je het leuk vindt en na afloop geven wij je een advies over het vervolg van je rijopleiding. Het verplicht je tot niets en je zit nergens aan vast.

We geven veel les aan mensen met leerproblemen. Dat wil zeggen ADD, ADHD, dyslexie, autisme of faalangst. Met onze rustige, persoonlijke en bijzondere (zie verder in de brochure) aanpak helpen we iedereen aan zijn of haar rijbewijs. We hopen je snel te mogen begroeten in een lesauto van Rijschool Seven!

Snel naar

Rijles Pakketten

Wil je weten wat je het halen van je rijbewijs ongeveer gaat kosten? Bekijk onze lespakketten.

 Onze lespakketten

Leerproblemen

Je rijbewijs halen is ook een stuk lastiger als je leerproblemen hebt, maar wij kunnen je helpen.

Meer over leerproblemen

Gratis proefles

Je eerste rijles is gratis. We kunnen vrijwel direct zien hoe snel je dingen oppikt en geven advies over je rijopleiding

Snel in contact

  • 06 26 04 00 74

  • info@autorijschoolseven.nl

  • Paganiniplantsoen 1
    2151 GG, Nieuw Vennep

Rijles Pakketten

Wat kost je rijbewijs halen nu eigenlijk? Eigenlijk is daar geen duidelijk antwoord op. Het verschilt heel erg per persoon. We hebben een speciaal overzicht voor je gemaakt en kun je direct zien welk pakket bij jou past.

Leerproblemen

Leerproblemen maken het leven soms behoorlijk lastig. Je rijbewijs halen kan ook een stuk lastiger zijn als je leerproblemen hebt, maar wij kunnen je helpen.

Gratis proefles!

Je wilt zeker weten dat wij de beste rijschool voor jou zijn. Daarom is je eerste rijles gratis. We kunnen vrijwel direct zien hoe snel je dingen oppikt en geven advies over je rijopleiding.