Zeven keer Seven

De keuze voor een rijschool is een belangrijke. Een rijbewijs kan, als je een verkeerde opleiding volgt, onnodig veel geld kosten. Daarnaast is het ontzettend belangrijk om te kiezen voor een rijschool en instructeur waar jij je prettig bij voelt. Alleen dan kun jij ontspannen leren rijden. Hier zijn de zeven belangrijkste redenen om voor Autorijschool Seven te kiezen.

Gratis Proefles

Je eerst rijles, bij ons altijd gratis!

Je wilt zeker weten dat wij de beste rijschool voor jou zijn. Daarom is je eerste rijles gratis. We kunnen vrijwel direct zien hoe snel je dingen oppikt en geven advies over je rijopleiding.

7 lespakketten

Welk lespakket past het beste bij jou?

Niemand is hetzelfde. Leer je snel, dan heb je minder lessen nodig dan gemiddeld. Daarom hebben we verschillende pakketten en kijken we samen welk pakket het beste bij jou past.

Je instructeur

Een rustige en professionele instructeur

Je instructeur is een aardig persoon die opgeleid is tot officieel instructeur.  Gezelligheid is belangrijk in de auto en als het nodig is kan de instructeur je bijsturen. Uiteindelijk gaat het er om dat jij goed leert autorijden.

Lessen vanaf 16,5

Geen zin om te wachten tot je 18e?

Geen zin om te wachten met lessen tot je 18e? Tegenwoordig kun je al rijles volgen vanaf 16,5 jaar. Lijkt je dat helemaal het einde? Kijk dat even op de volgende bladzijde bij 2toDrive.

Leerproblemen

Ook dan leren we jou autorijden

Je kan last hebben van leerproblemen, ADHD, ADD, autisme of dyslexie. Leerproblemen die het lessen voor je rijbewijs extra moeilijk maken. Jouw instructeur heeft speciale opleidingen gevolgd om jou optimaal te leren autorijden.

In 1 keer!

70% slaagt in één keer

Je wilt in één keer slagen voor je rijbewijs. Onze instructeurs halen een slagingspercentage van 70% bij het eerste rijexamen. Tijdens je lessen houden we jouw prestaties goed in de gaten en zullen je pas laten afrijden als je er echt klaar voor bent.

Jij bepaalt

Wanneer wil jij lessen?

Je hoeft je agenda niet om te gooien om te lessen. Jij bepaalt wanneer je jouw rijlessen volgt. Overdag, ‘s avonds of in het weekend. Daarnaast betaal je geen extra toeslag voor de lessen in de avond of in het weekend.

Snel naar

Rijles Pakketten

Wil je weten wat je het halen van je rijbewijs ongeveer gaat kosten? Bekijk onze lespakketten.

 Onze lespakketten

Leerproblemen

Je rijbewijs halen is ook een stuk lastiger als je leerproblemen hebt, maar wij kunnen je helpen.

Meer over leerproblemen

Gratis proefles

Je eerste rijles is gratis. We kunnen vrijwel direct zien hoe snel je dingen oppikt en geven advies over je rijopleiding

Snel in contact

  • 06 26 04 00 74

  • info@autorijschoolseven.nl

  • Paganiniplantsoen 1
    2151 GG, Nieuw Vennep

Rijles Pakketten

Wat kost je rijbewijs halen nu eigenlijk? Eigenlijk is daar geen duidelijk antwoord op. Het verschilt heel erg per persoon. We hebben een speciaal overzicht voor je gemaakt en kun je direct zien welk pakket bij jou past.

Leerproblemen

Leerproblemen maken het leven soms behoorlijk lastig. Je rijbewijs halen kan ook een stuk lastiger zijn als je leerproblemen hebt, maar wij kunnen je helpen.

Gratis proefles!

Je wilt zeker weten dat wij de beste rijschool voor jou zijn. Daarom is je eerste rijles gratis. We kunnen vrijwel direct zien hoe snel je dingen oppikt en geven advies over je rijopleiding.